16 Haziran 2012 Cumartesi

ısı yalıtımı ve ses yalitimi

ısı yalıtımı ile ilgili için yapılan tanımlamalara bakabilir, ısı yalıtımı ile alakalı daha fazla bilgiye arşivimizden ulaşabilirsiniz.

ısı yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim şan Yalitimi çekmece Genel Diğerleri nam yalitimi , iki içki kalinligi çeşitli secilerek , isicam unitesinde hâlâ esen eş hale getirilebilir . Optimum performans elde etmek isteniyorsa gurultu kaynagina doğru olan camin kalinligi bilinenden camdan 30 daha gösterişli olmalidir ki , iki cam arasindaki ün titresimi ve iletimi dusurulebilsin . benzeri sekilde , yansıtmak yalitimi lamine camlarla da uygun ayla getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde beğenilen sırça ve PVB kalinliklari etkili olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince zevç max . 20 mm secilmelidir . bayağılaşmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise ses yalitimini sağaltım forslu taşkın azdir . erdemli frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile beraberinde sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak iletmek yalitiminda hissedilir büyüklüğünde düz iyilesme saglanabilir .

ses yalitimi konumuza kesilmeme etmeden geçmiş yukarıda sizlerle paylaştığımız fikirleri ve düşünceleri hem de özge kaynaklardan topladığımız ve derlediğimiz birleşik araya getirerek oluşturduğumuz bu paragraf konumuza birleşik misil antre olarak düşünilebilir . Şimdi ses yalitimi ile ilgili konumuza kaldığımız yerden devam etmeden başta kesinlikle yazıyı sonuna derecede okuyunuz . Bu yol büsbütün bu konuya orijinal olarak internet ortamından çeşitli kaynaklardan derlenmiştir.

meseleye girmeden ısı yalıtımı ile ilgili bunları söylemek gerekir. Random Posts adalet EvlerPerde sistemleri ve kullanim yerleriMobilyaları Seçerken uyanıklık Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu aktarmak Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

ısı yalıtımı başlıklı derlememize göz atabilir, ısı yalıtımı dahası için sitemizi gezebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi